verhuur/verkoop van units

TVS Units verhuurt zorgunits en bouwunits, maar u kunt ze ook in uw bezit krijgen via een aantrekkelijke aankoopconstructie. We zetten de voor- en nadelen voor u op een rijtje.

Zorgunits

Zorgunits huren

Zorgunits huren is de beste optie als u de woning voor een beperkte looptijd wilt betrekken. Hoe lang de ideale looptijd is, verschilt per situatie. We maken graag een berekening, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Grootste voordeel van huren: u woont zorgeloos. TVS Units blijft eigendom van de unit en zorgt voor het onderhoud en de in het huurcontract opgenomen reparaties.

 

Zorgunits kopen

Een zorgunit kopen kan interessant zijn als u zeker weet dat u de woning voor langere tijd in gebruik wilt nemen. We maken graag een calculatie om voor u het beste financiële scenario te berekenen. Bijkomend voordeel van een koopconstructie: u kunt uw zorgunit nóg meer op uw persoonlijke wensen en voorkeuren afstemmen. Wilt u uw zorgunit uiteindelijk toch liever verkopen? Dan nemen we een optie tot terugkoop op in het koopcontract.

Bouwunits

Bouwunit huren

De huurprijs van een bouwunit is in vrijwel alle gevallen lager dan die van een reguliere, tijdelijke (huur)woning of appartement. Dat betekent dat u de tijd van de ver- of aanbouw van uw woning overbrugt tegen aantrekkelijk lage maandlasten. Bijkomend voordeel: u woont in de directe nabijheid van uw eigenlijke woning. Is de bouw klaar? Dan zegt u de huur op (opzegtermijn: 1 maand) en verwijderen we de bouwunit(s) binnen 24 uur op de afgesproken dag.

 

Bouwunit kopen

Een bouwunit kopen is een aantrekkelijke optie als u voor langere tijd in de bouwunit wilt wonen. Via de aankoop van een bouwunit vermijdt u het betalen van een maandelijkse huursom: u investeert uw vermogen in nieuw bezit. Bovendien vervallen in dit scenario de afvoerkosten, die u wél zou betalen als u de unit(s) zou huren. U kunt de woonunit(s) op ieder moment doorverkopen aan een nieuwe partij, als u dat wenst. Die partij neemt de afvoerkosten/transportkosten voor zijn rekening.